Novo LP Električna Kitara Most BM003 +Letnik Zlato TP 6 Tailpiece Kitara Most LP kitaro

€39.21

Dobavljivost: Na zalogi

t54155

Informacije Za Stranke

1.Izdelek slike v sedmih dneh po pošiljki, prosimo, prepričajte se, da je naslov za dostavo pravilen.Naši izdelki so novi izdelki, tam bo delo osebja, kakovost in količina inšpekcijski pregled pred odpremo, prosim stranke na enostavnost.

2.Izdelki so poslane po EMS.reach večina držav v 7 do 15 delovnih dni.To je za ZDA.KANADA.AVSTRALIJA. .Za druge države.to lahko traja več časa, da pridejo.

3.Package--Za paket.naše podjetje bo metoda standardizirane embalaže.ponavadi.med prevozom je zelo močna.

4.Mi pripisujejo velik pomen za vsako eno pošteno vrednotenje, vas, če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da se hvalijo, da nas spodbuja, bi vam bili zelo hvaležni.Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, prosimo, komunicirajo z nami, sem prepričan, da vse razumne težave bomo lahko hitro rešili, prosimo, ne hiteti, da nam slabo oceno.

5.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Oznake:Most Guyker, Guyker, Tp 6 Tailpiece črna, Električna Kitara Lp, Tailpiece, Tp5, Fret Lp Zlato Kitaro, Guyker Pickup, Most Sg, 16 Luknjo Kromatične Harmonika.

Blagovna Znamka guyker
Vrsta most
Številka Modela BM003+TP6

Napišite recenzijo!

Novo LP Električna Kitara Most BM003 +Letnik Zlato TP 6 Tailpiece Kitara Most LP kitaro

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki