3D Otroška Ročno Tiskanje Baby Foot Litje Spominek Kit Handprint Odtis Baby Rast Spominkov Memorial

€6.76

Dobavljivost: Na zalogi

t54189

Opis

Za modeliranje v prahu, pomešano z vodo.Po plesni je določila za približno 75 sekund, otroška stopala, ali pa se postavi v oblikovani posodi.Swing otroška stopala (ali ročno) iz modeliranje materiala.Oddanih kamen vrečko, se zmeša z vodo in livarna zmes se vlije v kalup.Dovolite cast kamen, da se strdi za dve uri.Rip predloge in odstranite kip.Barve in uživajte!

Paket vključuje:

100 g x modeliranje v prahu 100 g x mavca 1 x v prahu (zlato lak) 1 x čopič

Opomba:

300 to320 mL tople vode za mešanje themolding v prahu (3 to3.2 kratni znesek v prahu) 80to90 mL tople vode za mešanje thestone mavca v prahu (1/3 do 1/2 količine prahu) okvir, ki ni vključen.To je na splošno le dovolj za otroka dvojno ali noge.Pomembno: ne dodajajte preveč vode v prahu, v zmesi ali ne bodo pravilno nastavljena in svoje litje ne bo uspelo.

NAVODILA:

1. Zmešajte modeliranje v prahu with3 to3.2-krat količino prahu (300 to320 mL).Mešamo hitro, dokler zmes ni gladka kot je mogoče.Zmes bo pa vijola/roza barve.Ne pozabite, da dodate preveč vode v zmesi. 2. Po 1 minuto, da postavite otroka z roko ali nogo v tem vijolično modeliranje zmesi na enkrat.Prosimo, prepričajte se, roko ali nogo, je popolnoma pod vodno gladino, in ne poškoduje površine zmesi ali dotik robu pokal. 3. Poskusite, da vaš dojenček je roko ali nogo, kot vedno, kot je mogoče, medtem ko modeliranje zmes nastavitev. 4. Držite vašega otroka stopala v plesni 240 več sekund, da se zagotovi plesen je popolnoma nastavljen, potem lahko zelo natančno in gladko odpravila svoje roke ali noge iz kalupa. 5. Da se zagotovi nemoteno javnost iz kalupa, vrckanje nekoliko naprej in nazaj, tako da zrak lahko vnesite odpiranje plesni. 6. Ko roko ali nogo je bil odstranjen, Odprite vrečko iz mavca v prahu 50 g, in zmešamo z 1/3 do 1/2 količino vode (80 to90 mL).Mešamo tako hitro, dokler zmes ni gladka kot je mogoče.Ne dodamo preveč vode kamna v prahu.Višja kot je koncentracija, močnejši litje bo. 7. Počasi prelijemo kamna v prahu, zmes v odprtino iz kalupa.Nežno jiggle plesni, medtem ko lije, da se zagotovi tekoče preide vse drobne področjih in da bi se izognili zračnih vedno ujet v ustvarjanje zračni mehurčki. 8. Po 1 uri kamen zmes mora biti nastavljena.ZELO nežno odstranite plesen stran od litje.Lahko zelo skrbno, uporabite nož za pomoč odprete plesni ali z roko.Zagotavljanje odprtega to zelo počasi, da se zagotovi, da ne bi prekinil litje. 9. Ko litje je odstranjen, boste morda videli malo prahu na površino.To je mogoče oprati z vodo in zrak suh več kot 24 ur. 10. Barve Plašč: Po 24 urah lahko barve vaše lepo dopolnili litje katero koli barvo, ki jo želite.

Oznake:Baby Komplet Za Nego, Strani Vlak, Baby Foto Okvir, Glina Odtis, 3d Odtis, Baby Foot Print, 2pac, 3d Plesni Mavca, Oddanih Strani, Sadra Strani.

Starostni Razpon 12+y
Specifikacija Foot Hand print for baby
Velikost 100g Molding powder 100g Plaster
Poreklo CN(Izvora)
Spol Unisex
Material BLATO

Napišite recenzijo!

3D Otroška Ročno Tiskanje Baby Foot Litje Spominek Kit Handprint Odtis Baby Rast Spominkov Memorial

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki