Obraz Barvni Cvetlični Lonček Doma Vrt Mini Bonsaj Kaktus Sajenje Cvetlični Lonček Sočna Rastlin Cvetlični Lonček Poročno Darilo Za Rojstni Dan

€17.84

Dobavljivost: Na zalogi

t54259

Ime izdelka: Cementa pečnice

O Velikosti ( Dolgo, Široko, Visoko ):

Prosimo, glej sliko v izdelku možnosti

Tam je tudi prikaz opis na dnu strani s podrobnostmi

Material: Cement; kakovost je visoka in podplati so skrbno varjene in stabilno.

Podpora strankam: ① 24-urna hitro dostavo; ② 24-urni servis; ③ Ni razlog za vrnitev ali izmenjave blaga, v roku 15 dni

O Trgovini

1.Paket uporablja mehurček stolpec, ki je zelo trmast in vpliv.

2.Obstaja visoko kakovost logističnih partnerjev tukaj za zagotovitev pravočasnosti parcele (nekatere parcele sodelujejo z uradnimi logistika)

3.Če prejmete poškoduje predmete, prosim, ne negativno komentar, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke, zagotoviti fotografije, preverite, Reshipment za vas

4.Če se vam zdi, da nekaj manjka od vas, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke.Po preverjanju težo, če je nekaj manjka, lahko ponovno izdajo brezplačno.

5.Če logistika je ne posodablja nove informacije, za dolgo časa, lahko neposredno obrnite na spletno storitev za stranke, da rešimo to za vas.Ne velja za pravne spore, ki neposredno.Hvala vam za vaše razumevanje.

6.Zunanji sloj uporablja črne vrečke pakiranje Ali rumeno lepilni trak tesnilo Zagotovi zasebnost V smislu embalaže, smo jaz in moji mali prijatelji so zelo previdni!

Oznake:Bonsaj, Obraz Pot, Afrika Sočna, Nordijska Vaza, Jardin, Obraz Cvetlični Lonček, Rit Vaza, Vaza Okrasite Dom, Vaza, Protea.

Material cement
Blagovna Znamka BOMAROLAN
Velikost S
Slog Pastorala
Funkcija Tabletop Vaza

Napišite recenzijo!

Obraz Barvni Cvetlični Lonček Doma Vrt Mini Bonsaj Kaktus Sajenje Cvetlični Lonček Sočna Rastlin Cvetlični Lonček Poročno Darilo Za Rojstni Dan

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki