Avtomobilske Hladilno sredstvo R134a Hladilnega Olja Kompresor Olje za Avto, Tovornjak Avtomobilske A/C AC klimatske naprave Pribor

€6.57

Dobavljivost: Na zalogi

t54416

Avtomobilske Hladilno sredstvo R134a Hladilnega Olja Kompresor Olje za Avto, Tovornjak Avtomobilske A/C AC klimatske naprave Pribor

Opis:O 70ml eno steklenico hladilnega olja (Kompresor olje).Hladilno sredstvo mazivo za R-134a a/c klimatska naprava sistem.Zamrznjeno olja, da se doda pri zamenjavi delov avtomobila, klimatske naprave:1. Zamenjajte kompresor: prvi izbruhal staro zamrznjeno olju, dodamo 30-40ml2. Zamenjajte uparjalnik: dodamo 40-60ml3. Zamenjajte sušilni: dodajte 10-30ml4. Zamenjajte kondenzatorja: dodajte 30-60mlFeatures:Odlično mazanje in abrazijsko resistancePerformance, lahko podaljšate z uporabo kompresorja in hladilni učinek, je improvedIt preprečuje nastanek vloge v kompresor.Seznam: Hladilno Olje x1Precautions: 1. Ne hranite prazne cisterne v kraju, kjer se jedke plin sežiga ali pod pritiskom.Prazne cisterne niso za enkratno uporabo. 2. Nositi zaščitna očala, med delovanjem.Če je po nesreči pljusknil v oči ali na kožo, takoj sperite z veliko vode.

• Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po plačilu zbriše.• Vse postavke, se lahko pošiljajo po Pošti, ki običajno traja 15-35 dni, da pridejo.• Mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopke (kot je na primer obeh državah carine, tranzit postaj itd.), prav tako bo učinek, vplivajo številni dejavniki, kot so počitnice, vremenske razmere itd., tako da bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridemo do končnega cilja.Hvala vam za vaše razumevanje o tej zadevi.• Uvoznih dajatev, davkov na dodano vrednost in morebitne druge dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Država Čas Dostave(Po Pošti Letalom)

Plačilo :

• Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT, Bančno Nakazilo , QIWI Denarnice, WebMoney , Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.• Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila• Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

• Povratne informacije strank je za nas zelo pomemben.• Prosim, pustite 1 minuto, da stik z nami, PREDEN se odpravite slabo povratnih informacij, smo bo rešila problem pozitivno in storiti vse, kar moremo, da bi si zadovoljen,• če obstaja kakršen koli problem z vašega nakupa.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Naše uradne ure so :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) ponedeljek do petek - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naš urad je zaprta v nedeljo in praznikih (Kitajska)Smo se opravičujem za pozen odgovor med holidaysOur Nalogi:1. Za izvoz visoke kakovosti blaga, iz orienta po konkurenčni ceni za vas.2. Za delo s strankami za izgradnjo svojega podjetja .3. Da bi povečali naše mednarodne kupca dobičkonosnost in konkurenčnost.Prosim pridi nazaj kmalu in obiščite nas ponovno!

Oznake:Hladilno Sredstvo R134a, Ac Plin R134a, Grelec Ventilator Motorja Upor Mazda, Ac Digitalni Merilnik, R134, R32 Ponovno Polnjenje Hladilnega Sredstva, Jeep, Ogrevanje, Ventilator, Air O Swiss E2441a Filter, Olje R1234yf, Kompresor R134.

Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Postavka Dolžina 0.0inch
Postavka Višina 0.0inch
Element Teža 128g
Vrsta Materiala Sistem Prezračevanja
Ime Modela Hladilno Sredstvo R134a Olje
Posebne Funkcije hladilno sredstvo r134a steklenico
Hladilno sredstvo mazivo za R-134a a/c klimatska naprava sistem
Element Širina 0.0inch
Zmogljivosti 70ml
Leto 2019

Napišite recenzijo!

Avtomobilske Hladilno sredstvo R134a Hladilnega Olja Kompresor Olje za Avto, Tovornjak Avtomobilske A/C AC klimatske naprave Pribor

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki