Oclean F1 Sonic Električna zobna ščetka IPX7 Nepremočljiva Smart Zobno ščetko za Odrasle Ultrazvočno Avtomatsko Hitro Polnjenje

€118.32

Dobavljivost: Na zalogi

t54587

Globalna Različica Oclean F1 Sonic Električna zobna ščetka oclean f1 krtačo

1. IPX7 Nepremočljiva Smart krtačo 2. Električna ščetka za Hitro Polnjenje 3. Čopič za odrasle

OCLEAN F1 Opis

Oclean F1 z visoko zmogljiv magnetna brushless motor za dostavo visoko čiščenje učinkovitost,hitrost do 36000RPM.Vsak čopič je pestra, da zagotavljajo večjo površino za globje čiščenje.To bo ustrezal vaši zobje obliko odlično in se v prepad zob.

OCLEAN Električna zobna ščetka Glavne Značilnosti

1 Majhen, Vendar Močan,Gor na 36.000 VPM s 3D zasnovana zobna ščetka glavo.2 uri polnjenje traja 30 dni.Enostavno preklopite 3 načini skozi zgornji gumb indikator LED. 2 Enostavno preklopite na način za 2 sekundi dolgo pritiskom na gumb.Ali na kratko pritisnite tipko za vklop/izklop.LED lučka, ki označuje različne načinu čiščenja.Ko zmanjka energije, nizka,svetlo obarva rdeče. 3 Večplastni zasnovan tako, da zagotavljajo večjo površino, da se prilega vaši zobje obliko odlično in se v prepad zob.Prilagodljiv,visoko gostoto krtačo glavo za dobro čiščenje. 4 Samodejno izklopi, ko je dve minuti je gor,z smart števec.Interval ustavi, ker vas opozori, če želite spremeniti ščetkanje področju vsakih 30 sekund.Tako da nikoli ne boste zamudili čiščenje enem mestu.

Električna zobna ščetka IPX7 Nepremočljiva Smart zobna ščetka Nasveti:

1. Nepremočljiva ocena:IPX7 (zobna ščetka telesa);IPX5 (polnjenje baze)

Opomba

1 Prosimo, da ne postavite ščetko za polnjenje, ki je osnova za dolgo časa, ko ne polni. 2 čas delovanja je izračunana s 2 min/čas,dvakrat na dan.Višja kot je intenzivnost ravni,krajša je življenjska doba baterije.

Oznake:Majica F1, čisto X, Doma Smart, Oclean, Električna Zobna ščetka, Oclean Eno, Sooca, Zob, Oem Ultrazvočno, Jež Sonic.

Ime Modela Oclean F1
Postavka Vrsta Električna Zobna Ščetka
Vrsta Acoustic Wave
Frekvenca 36000RPM
Funkcija ipx7 krtačo
Količina 1
Številka Modela Oclean F1
Starostna Skupina Odrasli
Čas Polnjenja 2hrs
Blago Certifikat Kakovosti ce
Raven Zaščite IPX7
Material ABS
Velikost 19.2*6.8*3.1
Blagovna Znamka oclean
Poreklo CN(Izvora)

Napišite recenzijo!

Oclean F1 Sonic Električna zobna ščetka IPX7 Nepremočljiva Smart Zobno ščetko za Odrasle Ultrazvočno Avtomatsko Hitro Polnjenje

Napišite recenzijo!

Podobni izdelki